Conference League

Γκολάρες Τετέ-Πελίστρι, υποδοχή από Αλαφούζο και… ντοπάρισμα από Αλόνσο: Η παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Δείτε όλα όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 επί της Λανς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με την οποία το «τριφύλλι» προκρίθηκε στη League Phase του Conference League.

Αγχώθηκε, πάλεψε, έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στη League Phase του Conference League με... επικό τρόπο ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» σε μια μαγική βραδιά στο κατάμεστο, από 60 χιλ. οπαδούς, ΟΑΚΑ, επικράτησαν 2-0 της Λανς και εξασφάλισαν την φετινή ευρωπαϊκή τους παρουσία μετά από ένα ματς το οποίο «έσπασε καρδιές».

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το «τριφύλλι», ο Φακούντο Πελίστρι και ο Τετέ που σκόραραν τα δυο γκολ, αλλά και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, που απέκρουσε πέναλτι του Σοτοκά στο 16' και... κατέβασε ρολά σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού, κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο να υποδέχεται την αποστολή, τον Ντιέγκο Αλόνσο να «ντοπάρει» τους παίκτες και την πράσινη... λαοθάλασσα να πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x